Live pagina: 
Via live knop in het menu op deze pagina


Bij login problemen mag je contact opnemen met het bestuur, wij kunnen het wachtwoord resetten of een nieuwe login aanmaken.

Op een wedstrijd dag zijn er bij problemen twee mogelijke scenarios:
- Login probleem

Wanneer je een probleem hebt met inloggen vragen we je contact op te nemen met het bestuur. Wij kunnen allemaal een nieuw wachtwoord/login aanmaken voor jullie waardoor de wedstrijd gewoon digitaal ingevuld kan worden.

-Connectieproblemen

Het is altijd mogelijk dat de website eens offline is. Wanneer dit het geval is zal geen van de ploegen verbinding kunnen maken en zal er dus een papieren blad ingevuld moeten worden. Gebeurd dit tijdens een wedstrijd vullen jullie gewoon de resterende matchen in. De reeds gespeelde blijven normaal veilig op de server staan.
Wanneer één van de ploegen wel verbinding kan maken probeer elkaar dan te helpen om het probleem te vinden, eventueel met een andere telefoon/tablet te nemen.
indien er uitzonderlijk toch een wedstrijd op papier ingevuld dient te worden stuur je een foto hiervan door naar één van de bestuursleden.

Vaak terugkomende problemen/vragen:
- Gelieve het wedstrijdformulier goed na te kijken. Er kruipt veel tijd in het corrigeren van de resultaten, dit kan eenvoudig voorkomen worden door het wedstrijdblad goed te controleren alvorens te bevestigen.
- Individuele resultaten worden berekend bij het bevestigen van het resultaat wanneer je een individueel resultaat mist zal de wedstrijd nog niet bevestigd zijn. (zie actieve wedstrijden)